Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

41-årig voldtog sovende kvinde

En lokal mand er kendt skyldig i at have voldtaget en kvinde i Skovlunde flere gange.

Det er en grov sag, der forleden var i Retten i Glostrup, hvor en 41-årig mand blev kendt skyldig i voldtægt og blufærdighedskrænkelse.

Ifølge anklageskriftet skulle forbrydelserne være foregået 2. og 3. juli i 2023 i en bolig i Skovlunde. Her er den 41-årige kendt skyldig i første gang at have voldtaget en kvinde klokken 03.30 og anden gang dagen efter mellem klokken 00 og 05 om morgenen. I sidste tilfælde sov kvinden, der ifølge anklageskriftet var påvirket af alkohol, mens manden voldtog hende, men vågnede da den 41-årige vendte hende om på maven og fortsatte sin ugerning.

Tog også intime billeder

Udover voldtægterne blev manden også kendt skyldig i 2. juli klokken 01.30, det vil sige før den første voldtægt, at have afklædt kvinden og taget billeder af hendes intime kropsdele.

Retten oplyser, at der endnu ikke er taget stilling, hvilken straf manden skal have, da man har bedt om først at få udarbejdet en mentalundersøgelse af ham, fordi der under den to dage lange retssag kom nogle oplysninger frem om manden, som har gjort det nødvendigt. Det betyder, at der altså ikke er faldet endelig dom, men kun taget stilling til, at manden er skyldig.

ANDRE HISTORIER: Begivenhedsrigt år slutter med DM-medaljer

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!