Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

7 Eagles-spillere testet positive for corona

Lokalopgøret i aften mod Rødovre er aflyst på grund af smitteudbrud i Herlevs trup.

Ved det ugentlige coronatjek onsdag blev syv Eagles-spillere testet positive for corona. Det får nu betydning for fredag aftens kamp mod Rødovre Mighty Bulls, der er aflyst. Det bekræfter Nicolai Flindt, sportschef i Herlev Eagles overfor Herlev Bladet.

»Det drejer sig om syv spillere. De bliver testet hver uge. De blev testet onsdag, og svarene kom i går (torsdag red.). Lige nu er kampen i aften aflyst, og måske bliver kampen på tirsdag også aflyst. Men det ved vi ikke endnu med sikkerhed,« siger Nicolai Flindt og fortæller, at de spillere, som onsdag fik taget en negativ test også er hjemsendt indstil de kan fremvise negativ tests. De er alle blevet testet fredag morgen og bliver det igen mandag. Før det kan træning og kampe ikke afvikles.

Læs også: Eagles knækker cancer 

Pointene deles 

På grund af smitteudbruddet og aftenens aflyste kamp bliver kampens tre point fordelt ligeligt ud på begge hold. Det betyder, at både Herlev og Rødovre modtager 1,5 point. Det er Metal Ligaens procedure ved smitteudbrud med syv eller flere smittede i en trup.

Den løsning bakker Nicolai Flindt op om.

»Det er den eneste rigtige løsning. Man kan jo ikke begynde at udskyde kampene,« siger han.

Han oplyser, at det endnu ikke vides, hvordan smitten er kommet ind i truppen.

Tirsdag spillede Herlev Eagles deres Knæk Cancer-hjemmekamp mod Herning Blue Fox. Hvorvidt det smitten har spredt sig til den kamp vide ikke. Men Nicolai Flindt fortæller, at Hernings trup også bliver testet.

Læs også: Coronasmitten stiger igen

 

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!