Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Opdateret: Bangs Torv: Afspærring kommer igen bag på butikker

Endnu en gang bevirker arbejde på ringvejen, at adgangsvejen til P-pladsen bag Bangs Torv er spærret af - uden at informere butikkerne, lyder det. Hovedstadens Letbane oplyser, at skiltning er på vej.

I denne uge er adgangsvejen til P-pladsen bag Bangs Torv blevet spærret af, og det vil den formentlig være frem til december, hvilket overrasker butikkerne på torvet. De har nemlig ifølge bestyrer af Røde Kors-butikken, Stig Bergmann, ikke fået noget at vide. Og det er faktisk anden gang. Første gang var i juli 2020, hvor HOFOR skulle lave ledningsarbejder langs ringvejen.

LÆS OGSÅ: Butiksejere ærgerlige over afspærring

Ifølge Herlev Kommune skyldes afspærringen, at Hovedstadens Letbane skal omlægge ringvejskrydset og er startet i det sydvestlige hjørne. Det betyder, at trafikken fra Ballerup mod København og Glostrup vil være påvirket, da antallet af vejbaner er reduceret. Det vil være muligt at komme rundt i krydset som vanligt for fodgængere og cykelister, oplyser kommunen. Desuden skal man være opmærksom på, at stoppestedet for bus 155 og 161 vil være flyttet til Hyrdindestien.

Færdig midt december

Hovedstadens Letbane oplyser selv, at man er i gang med at udvide vejen og tilpasse vejanlæg samt etablere afvanding og lægge kabelrør. Man forventer, at arbejdet i det sydvestlige hjørne vil være afsluttet midt december, og at hele krydset er færdigombygget i 2023.

Butikkerne opfordrer kunder og andre til at køre ad Stumpedal i stedet.

SE kort.

Skiltning er på vej

Herlev Bladet har forespurgt Hovedstadens Letbane, hvorfor man ikke har informeret butikkerne og fået følgende skriftlige svar:

»Det er rigtigt, at trafikken i mandags blev omlagt, så afspærringen nu går helt ned til krydset ved Herlev Ringvej/Herlev Hovedgade. Ifølge vores entreprenør er afspærringen varslet til naboerne rettidigt. Der er dog ikke informeret specifikt om, at afspærringen også omfattede vejen ind til parkeringspladsen bag Herlev Hovedgade. Det beklager vi naturligvis. Vi vil nu i samarbejde med kommunen og vores entreprenør sørge for, at der hurtigst muligt bliver opsat skilte, der tydeligt viser alternative veje til parkeringspladsen,« lyder det.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!