Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Opdateret: Billetsalget til årets pensionistskovtur er i fuld gang

I dag klokken 9.00 gik billetsalget til årets pensionistskovtur i gang, og mange stod allerede i kø før billetsalget åbnede for at sikre sig en billet til turen trods regnvejr og mørke skyer over byen.

Er du pensionist, efterlønner eller førtidspensionist, og vil du også med på året pensionistskovtur – så skal du skynde dig!

Der er nemlig godt gang i billetsalget til årets pensionistskovtur, hvor du enten kan besøge Gisselfeld Kloster eller komme med på en sejltur med M/S Friheden, der sejler fra Næstved Havn til Karrebæksminde. Skovturene foregår i år mandag den 22. august,  tirsdag den 23. august og onsdag den 24. august, og mødestedet er for alle turene Herlev Medborgerhus, hvor dagene starter med kaffe, te og velkomsttale fra borgmesteren.

Det var i formiddags klokken 9.00, at billetsalget gik i gang, og her stod en masse spændte og glade ældre menesker klar til at købe en billet og dermed sikre sig en plads på årets tur. Billetterne sælges efter først-til-mølle-princippet, og sælges indtil klokken 13.00 i dag, hvis de ikke bliver udsolgt inden da.

Du kan læse mere om programet og årets pensionistskovtur her.

Klokken 13.30 oplyste Jørgen Mulbjerg, der er med i arbejdsgruppen, til Herlev Bladet, at sejlturen på Karrebæk Fjord er udsolgt. Der er dog stadig omkring 20-30 billetter tilbage til turen til Gisselfeld Kloster, som kan købes i Borgerservice fra i dag af så længe, der er billetter tilbage.

LÆS OGSÅ: Herlev skal finde besparelser for 12 millioner 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!