Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Blev solgt i december: Her er planerne for Herløv Kro

Det er lidt over et halvt år siden, at Herløv Kro blev solgt til virksomheden Go Hotels. Nu fortæller direktøren om de foreløbige planer for hotellet.

For lidt over et halvt år siden skiftede ejerskabet af den historiske Herløv Kro hænder til virksomheden Go Hotels.

Og efter at have brugt tiden på at lære byen at kende og suge erfaringer til sig, er Herløv Kros nye direktør Christopher Valentin klar til at løfte sløret for nogle af de planer, virksomheden har for kroen.

Vi har desuden også gjort os en del tanker om en udvidelse af hotellet, simpelthen fordi vi ser behovet for en udvidelse

»Vi har nogle renoveringsplaner, som i bund og grund handler om at få bragt hotellets værelser op til nutiden, men så der stadig er referencer til det, kroen var engang,« fortæller Christopher Valentin og uddyber:

»Det kan være gennem materialevalg, farver eller design, at de referencer bliver skabt, men tanken er at få skabt nogle nutidige, lækre hotelværelser med referencer til det gamle.«

ANDRE HISTORIER: Frustreret 91-årig: Hvorfor skal det være så svært at få hjælp af kommunen?

Går i gang til september

I skrivende stund er virksomheden ved at udforme et såkaldt prøveværelse, som Christopher Valentin håber står færdigt inden for de kommende måneder, så man har en bedre idé om, hvad et nutidigt hotelværelse med referencer til det, det var engang, egentlig er for noget.

Og derefter begynder altså den reelle renoveringen af kroens værelser.

»Vi forventer at kunne begynde renoveringen af værelserne i september, og så tager vi én etage ad gangen. Det tager omkring fem uger pr. etage, og derfor regner vi også med, at alle værelser er klar og færdigrenoverede til jul,« siger Christopher Valentin og fortsætter:

»Vi har desuden også gjort os en del tanker om en udvidelse af hotellet, simpelthen fordi vi ser behovet for en udvidelse. Og det har vi i øjeblikket en god dialog med kommunen om.«

Farvel til a la carte

Siden Go Hotels overtagelse af Herløv Kro i december, har man måtte lukke a la carte restauranten, fortæller direktøren.

»Vi er ikke dygtige til at drive restaurant, men vi er gode til at drive hoteller. Og her i Herlev har vi også haft en del events, selskaber og møder, som vi har kørt på med siden overtagelsen, og som vi gerne vil fortsætte med,« siger direktøren.

ANDRE HISTORIER: Se de skønne billeder: 24 dagplejer fra Herlev sang foran Hjortespring Rådhus

Renoveringen af fælleslokalerne lader derfor vente på sig til efter renoveringen af værelserne er afsluttet. Og derefter drømmer direktøren blandt andet om at kunne tilbyde endnu bedre mødelokaler.

»Vi er virkelig blevet taget rigtig godt imod af alle, og det har været enormt spændende at overtage hele den del, der handler om events, selskaber og møder. Derfor er det også noget, vi gerne vil fortsætte med,« afslutter Christopher Valentin.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!