Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Byggeri i Herlev er med i kapløbet om international arkitekturpris

Steno Diabetes Center Copenhagen med adresse ved Herlev Hospital har mulighed for at løbe med en fornem pris inden for arkitektur.

I november sidste år kunne det nybyggede Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) med adresse på Borgmester Ib Juuls Vej slå dørene op. Nu, kun få måneder efter indvielsen, har byggeriet fået en stor anerkendelse fra ejendomsbranchen ved at være en af de 171 nominerede projekter til en prestigefuld international arkitekturpris med det flotte og lange navn Le Marché International des Professionnels de L’immobilier (MIPIM Adward)

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Region Hovedstaden.

I nomineringen til prisen fremhæves særligt brugerinddragelsen i forbindelse med byggeriet og det, at der er et godt samspil mellem natur og arkitektur, da det bidrager til at fremme sundhed såvel som fysisk og mental trivsel.

LÆS OGSÅ: Uacceptabel trafiksituation ved skolevej

Fornemt selskab

Byggeriet i Herlev er blandt finalisterne i kategorien ‘Best Healthcare Development’, hvor det er oppe i mod Sakura City Hospital i Istanbul i Tyrkiet og Pavilion, University of Pennsylvania, i USA.

Hos Steno Diabetes Center er man utrolig glad for nomineringen og ser det som et skulderklap, uanset om det ender med en førsteplads eller en plads længere nede af podiet. Det fortæller Allan Flyvbjerg, som er direktør for Steno Diabetes Center Copenhagen:

»Nomineringen alene viser, at vi i den grad har opnået det med det nye SDCC i Herlev, som har været kongstanken fra starten: At vi får et diabeteshospital i verdensklasse, som svarer til vores ambition om at levere diabetesbehandling i verdensklasse. Vi er pavestolte over top-3-nomineringen, og skulle det vise sig, at vi ikke ender på podiets førsteplads, er vi stadig utrolig stolte.«

MIPIM en international udstilling og konference for ejendomsbranchen, som i år 15. til den 18. marts i Cannes i Frankrig.

LÆS OGSÅ: Hospitalspersonale tilbageholder tyv

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!