Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Færdselsuheld i ny rundkørsel

Lørdag den 28. januar har der været to færdselsuheld i den nyetablerede rundkørsel på Herlev Ringvej.

Den nye rundkørsel på Herlev Ringvej, der i fredags blev etableret for at gøre plads til letbanearbejde, giver store trafikale udfordringer med lange køer og tæt trafik – og i weekenden gik det galt.

Lørdag den 28. januar var der to færdselsuheld i hver sin ende af den ovale rundkørsel. Det oplyser lokalpolitiet til Herlev Bladet.

Det første uheld fandt sted natten til lørdag, og er ifølge lokalpolitiets oplysninger registreret kl. 00.06. Uheldet skete ved Herlev Bygade og Herlev Ringvej, hvor der normalt er et lyskryds.

Lokalpolitiet fortæller, at uheldet skete ved, at en 25-årig kvindelig bilist foretog en U-vending, hvorefter hun kørte ind i en 19-årig mand. Ifølge lokalpolitiet er der tale om en vigepligtsforseelse.

Det andet uheld skete lørdag kl. 11.29, hvor en 36-årig mand overser en bil, og kører ind i en 44-årig mand i rundkørslen ved Herlev Hovedgade og Herlev Ringvej. Ifølge lokalpolitiet er der umiddelbart også tale om en vigepligtsforseelse i dette tilfælde.

Lokalpolitiet oplyser, at ingen personer er kommet til skade ved de to færdselsuheld i rundkørslen.

Læs også: Massiv opbakning til mindekamp på Elverroad

Uheld ved BIG

Udover de to færdselsuheld i rundkørslen på Herlev Ringvej, var der i lørdags den 28. januar også et færdselsuheld på Herlev Hovedgade 46 ved BIG.

To mænd var kørt sammen. Den ene mand er 19 år og den anden mand 41 år. Lokalpolitiet fortæller, at politiet var til stede, da færdselsuheldet skete. Det var derfor politiet selv, der anmeldte uheldet.

Lokalpolitiet fortæller, at der er tale om en vigepligtforseelse, og politiet formoder, at det er den 19-årige mand, der er kørt ind i den 44-årige.

Ifølge lokalpolitiet er ingen personer kommet til skade i uheldet.

Herlev Bladet arbejder på at få en udtalelse fra både Herlev Kommune og Hovedstadens Letbane omkring trafiksituationen med rundkørslen på Herlev Ringvej.

Læs også: Omlægning til rundkørsel skaber mange meter bilkø i fredagstrafikken

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!