Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Flere penge til dårligt stillede børn: Donation til Broen

‘BROEN Herlev’ har netop modtaget en donation på 50.000 kroner fra EDC Poul Erik Bech Fonden.

Fritidsaktiviteter såsom sport, kunst eller musik er for mange børn og unge en kilde til glæde og personlig udvikling.

For børn fra familier med trængte midler kan fritidsaktiviteter dog ofte være en drøm og ikke en realitet. Omkostningerne til medlemskaber, udstyr og deltagergebyrer kan være uoverkommelige for disse familier, hvilket begrænser børn og unge i at få adgang til de mange fordele og glæder, der følger med deltagelsen i fritidsaktiviteter.

Disse aktiviteter giver ikke kun børnene mulighed for at udvikle deres talenter, men også for at opbygge selvtillid og skabe varige venskaber

Trivsel og kompetencer

BROEN Herlev er én af de frivillige foreninger, der forsøger at hjælpe børn og unge med at dyrke deres fritidsinteresser. Foreningen har netop modtaget en donation på 50.000 kroner fra EDC Poul Erik Bech Fonden.

Lars Nybroe, kontaktperson i ‘BROEN Herlev’ udtaler i en pressemeddelelse:

»Vi er utroligt taknemmelige for den generøse donation fra EDC Poul Erik Bech Fonden. Med deres støtte kan vi hjælpe endnu flere udsatte børn og unge med kontingenter og udstyr til forskellige fritidsaktiviteter, så de på lige fod med andre børn kan dyrke deres fritidsinteresser. Med donationen kan vi fortsætte vores arbejde med at skabe trygge og udviklende rammer for børnene, der er med til at give en positiv indvirkning på deres trivsel og sociale kompetencer. Det er uvurderligt for både børnene og deres familier at opleve denne form for støtte og engagement.«

Et vigtigt stykke arbejde

Rasmus Kreilgaard, partner i EDC Poul Erik Bech Herlev og Thomas Møller Rudlang, partner i EDC Poul Erik Bech Erhverv Herlev, stod for overrækkelsen af donationen. De udviser stor respekt for foreningens beundringsværdige arbejde og udtrykker sig således:

»BROEN Herlev hjælper udsatte børn og unge med muligheden for at få et aktivt fritidsliv, som desværre ikke altid er muligt for familier med en presset økonomi. Disse aktiviteter giver ikke kun børnene mulighed for at udvikle deres talenter, men også for at opbygge selvtillid og skabe varige venskaber. Således er BROEN Herlevs arbejde med til at skabe en lysere fremtid for disse børn og unge i lokalsamfundet, og vi sætter stor pris på deres dedikation og engagement.«

For sjette år i træk yder EDC Poul Erik Bech Fonden en betydelig donation til Broen Danmarks lokalforeninger. I år har fonden doneret kr. 1,05 mio. fordelt til BROENS lokale foreninger.

BROEN Danmark hjalp i 2023 7.479 børn og unge til en meningsfuld fritid i gode fællesskaber. Dette er en stigning på cirka 10 procent siden sidste opgørelse i 2022.

LÆS OGSÅ: Da Lars Nybroe blev kåret til årets herlevit

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!