Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Første kandidat til Årets Sportsprofil 2023: BMS Herlev Liga Damer

Med to finalepladser i bagagen på blot én sæson er BMS Herlev Liga Damer den første kandidat til Årets Sportsprofil 2023.

En plads i både DM-finalen og i pokalfinalen denne sæson er et par af årsagerne til, at BMS Herlev Liga Damer er blandt de fem kandidater til Årets Sportsprofil 2023.

For 25-årige Ellen Marie Iversen, der er anfører hos BMS Herlev Liga Damer for tredje år i træk, er det ikke tilfældigt, at damerne har formået at ende i to finaler i løbet af sæsonen. Ifølge hende har både det taktiske og det sociale spillet en stor rolle.

Anfører Ellen Marie Iversen er ikke i tvivl om, at holdets gode fællesskab spiller en stor rolle i deres succes. Foto: Camilla Bidstrup Møller

»Vi har en rigtig god fremtid i klubben, fordi vi har et pissefedt fællesskab, og det gør også, at vi spiller endnu bedre ude på banen,« siger Ellen Marie Iversen og tilføjer:

»Så er det helt klart også en kæmpe fordel, at klubben har så godt et tag på ungdommen, for så får vi bare en masse seje unge, som bidrager en masse.«

Fortsat store ambitioner

I marts sikrede damerne sig en plads i pokalfinalen, og i april driblede de hjem til Herlev med en DM-sølvmedalje om halsen.

Derfor har damerne, ifølge Ellen Marie Iversen, øje for en pokal og endnu en DM-medalje næste sæson, hvilket de vil sætte himmel og hav i bevægelse for at opnå.

»Vi har fortsat store ambitioner, så når vi formåede at komme i to finaler i år, skal vi nok hive den hjem næste gang,« siger Ellen Marie Iversen og tilføjer:

»Vi er nogle pisseseje unge damer, og vi er ved godt mod, så de andre klubber kan bare komme an.«

Årets sportsprofil i ny udgave

I år bliver fem idrætsudøvere udpeget som kandidater til titlen som ‘Årets Sportsprofil 2023.’ De fem udpeges af Herlev Bladets redaktion, og vinderen bliver kåret fredag den 1. september under Herlev Festuge fra Store Scene i Herlev Bygade.

Frem mod kåringen kan man drypvis læse om de fem kandidater i Herlev Bladet og på Heleherlev.dk, og så bliver det Herlev Bladets læsere, der bestemmer, hvem der i sidste ende løber med den fornemme hæder.

Herlev Bladet har nomineret følgende idrætsudøvere:

  • BMS Herlev Liga Damer.
  • Herlev/Hjorten Squash Elitetrup, som du kan læse mere om her.
  • Herlev Eagles, som du kan læse mere om her.
  • Rebecca Koerner, danmarksmester i linjeløb, som du kan læse mere om her.
  • Herlev Billard Klub Old Boys, som du kan læse mere om her.
Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!