Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Gintbergs gave: Optrådte gratis for ansatte på Herlev og Gentofte Hospital

I går var komikeren Jan Gintberg på Herlev Hospital, hvor han af to omgange optrådte med sit show ‘Død eller leende’ for personalet på Herlev og Gentofte Hospital som en gave og en tak det, personalet har gjort for ham.

På Herlev Hospital blev det store auditorium i går fyldt med humor, grin og gratis underholdning, da komikeren Jan Gintberg kom for at optræde for de ansatte på Herlev og Gentofte Hospital, som en tak for alt det, de har gjort for ham.

»Hvordan takker man sundhedsvæsnet, når de rent faktisk har reddet ens liv? Chokolade? En blomst? En håndmalet krukke? Jeg valgte at gøre det ved, at invitere personalet fra Herlev og Gentofte Hospital til mit show ‘Død eller Leende’ i auditoriet på Herlev,« skriver Jan Gintberg på Facebook efter showet i går.

Da Jan Gintberg blev alvorligt syg for et par år siden, var det personalet på Herlev og Gentofte Hospital, der tog sig af ham og gav ham den behandling, han havde brug for. Derfor ville komikeren gerne give noget tilbage til personalet som en tak for at have reddet hans liv, og derfor havde han inviteret personalet til sit show i går.

Hvordan takker man sundhedsvæsnet, når de rent faktisk har reddet ens liv?

LÆS OGSÅ: Gorms Bogbyttedag genopstår

Død eller leende 

Siden efteråret 2021 har Jan Gintberg rejst rundt med sit standup-show ‘Død eller leende’. Det er et meget personligt show, der handler om nogle af de oplevelser, som Jan Gintberg selv har haft med hospitalsvæsnet og særligt på Herlev og Gentofte Hospital. Derfor var det netop dette show, som de ansatte på hospitalet fik i gave af Jan Gintberg, der optrådte på Herlev Hospital i går.

Der var først planlagt et show til kl. 19.00 på Herlev Hospital i det store auditorium, hvor der var plads til 312 publikummer, men fordi der var så stor efterspørgsel på showet blandt hospitalets ansatte, valgte Jan Gintberg at lave endnu et show onsdag eftermiddag kl. 15. Her var der også plads til 312 publikummer.

»Så til alle jer der kæmper for at holde os i live: Tak for indsatsen sådan helt generelt gennem en flippet Coronaperiode og i særdeleshed tusind tak for at hjælpe mig med at få min kranspulsåre til ikke at være 99 procent lukket tilbage i maj 2020. Jeg ved det. Det er jeres job, men teknisk set reddede i mit liv,« skriver Jan Gintber i opslaget på Facebook efter showet i går.

Jeg ved det. Det er jeres job, men teknisk set reddede i mit liv

LÆS OGSÅ: Usædvanlig brand ødelagde seks MR-scannere

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!