Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlevit skal møde rutineret VM-deltager i bokseringen

Håndbindene er bundet en tand mere, og boksehandskerne er strammet en ekstra gang, når herlevit Elias Idrissi skal møde VM-deltager Walter Sarnoi Oupathana i bokseringen til Danish Fight Night.

Har du lyst til at se en international topkamp, hvor en regerende danmarksmester fra Herlev og en amerikansk VM-deltager skal dyste mod hinanden i bokseringen?

Så skal du helt klart tage ind til Danish Fight Night i Royal Arena den 26. maj, hvor den 20-årige herlevit, Elias Idrissi, skal møde den gennemrutinerede 36-årige amerikanske bokser, Walter Sarnoi Oupathana.

»Det bliver uden tvivl en hård kamp, men jeg er hundrede procent motiveret og fuldt ud klar,« siger Elias Idrissi.

LÆS OGSÅ: Cheftræner Patric Wener stopper hos Eagles: Her er årsagerne

Omfattende bokse-CV

Der venter uden tvivl højrefodsbokser Elias Idrissi en hård og intens boksekamp til Danish Fight Night. Walter Sarnoi Oupathana har nemlig et omfattende bokse-CV som amatør og professionel, hvor han står noteret for 104 amatørkampe med 72 sejre.

Men med sine kun 20 år har Elias Idrissi selv mange boksekampe med i bagagen. Han har bokset over 80 kampe, hvor han flere gange har vundet DM-guld, to EM-bronzemedaljer fra ungdomsrækkerne og flere guldmedaljer i internationale turneringer.

Herudover er Elias Idrissi lige kommet op i seniorrækkerne, og derfor vil han fremover komme til at møde mange modstandere, som har mange flere års erfaring, end han selv har. Men det holder ham ikke tilbage.

»Når jeg i så ung en alder bokser med så erfarende boksere, bliver jeg bare hurtigere rutineret, og så lærer jeg hurtigere, hvordan det er at dyste mod nogen, der er mere rutineret, end jeg selv er,« siger han.

LÆS OGSÅ: Pigeraketten satte fut under Herlev IF

Blod på tanden

I april måtte Elias Idrissi melde afbud til blandt andet de nordiske mesterskaber på grund af en slem skade, men siden han vendte tilbage til bokseringen, har han været mere motiveret end nogensinde.

Derfor skaber det ingen bekymringer hos Elias Idrissi, at han skal i bokseringen med en rutineret VM-deltager til Danish Fight Night.

»Det giver mig kun blod på tanden, at han har deltaget til VM, og jeg synes bare, det er fedt, at han har bokset til de helt store kampe,« siger han og tilføjer:

»Om det er en VM-, OL- eller DM-deltager. Det betyder intet for mig.«

Danish Fight Night afholdes i Royal Arena Hall fredag den 26. maj, hvor der i alt er 11-12 kampe på programmet.

Har du en anden god historie, så skriv til camilla@herlevbladet.dk

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!