Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlevs borgmester: Drabet på Louise skal aldrig glemmes

Herlevs borgmester fortæller, hvordan drabet på Louise Borglit 4. november 2016 påvirkede ham i tiden efter, og hvordan han tror, det har påvirket Herlev.

Det bestialske og endnu uopklarede drab på den 32-årige højgravide Louise Borglit påvirkede hele Herlev.
4. november er det to år siden, det fandt sted, lige midt i Herlevs navne – i Elverparken.
Selvom der efterhånden er kommet lidt afstand, sætter drabet stadig gang i tankerne. Både om hvorfor, og hvordan man kommer videre. Også hos Herlevs borgmester Thomas Gyldal Petersen, som sagde ja til at dele sine tanker på en gåtur i netop Elverparken.

»Det vil aldrig blive glemt, og det skal heller ikke glemmes. Dét, at det skete her, vil altid være en del af parken, en del af os. Derfor er det vigtigt, at vi lever med det på en god måde, så parken bliver et samlingsted for positive aktiviteter, det er dét, parken skal kendes for«, lyder det fra borgmesteren.

Læs også: To år efter Louise Borglit blev dræbt efterforskes der stadig. 
Gør stadig ondt

Alligevel kan han godt forstå, at den mørke tid, der kommer nu, for nogen vil få de ubehagelige minder om parken oplyst eller ej til igen at komme snigende. Men nu måske mere som sorg end frygt.

»Jeg tænker ikke så meget på nu, at jeg er bange og bekymret, jeg tænker mere på den familie, som blev ramt, og det synes jeg stadig gør ondt indeni«, siger han, der føler sig overbevist om, at politiet på et eller andet tidspunkt får et gennembrud og opklarer sagen.

Se hele interviewet i videoen.
 

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!