Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlevs U13 håndbolddrenge vinder pokalturnering

Lørdag den 26. marts vandt Herlev/Hjorten Håndbolds U13 drenge en pokalturnering for Sjælland, Lolland og Falster. Det var Rødovre, som herlevdrengene slog i finalen.

I lørdags kunne U13 drengene fra Herlev/Hjorten Håndbold kalde sig vindere af pokalturneringen for Sjælland, Lolland og Falster. Det var med en sikker sejr på 27-19 over Rødovre, at drengene tog pokalen med hjem.

Holdets træner Jerome B. Cazal, som har været træner for drengene siden de var U8 spillere, glæder sig over weekendens sejr.

»Alle mine spillere spillede en rigtig god kamp, og vi havde meget få fejl. Derfor sejrede vi jo så stort,« siger han.

Selvom det var en overbevisende sejr, så var det ikke uden nervøsitet, at håndbolddrengene kunne kalde sig vindere af kampen.

»Der var lidt nerve på i starten, og så stille og roligt byggede vi vores sejr op hele vejen igennem. Vi kom foran lidt ad gangen. Vi udbyggede vores føring mere og mere. Minut til minut,« fortæller Jerome B. Cazal.

Træneren fortæller, at håndbolddrengene har trænet hårdt og givet den gas til træningerne for at komme så langt. Drengenes hårde arbejde gav pote i weekendens pokalfinale.

»Selvom vi vandt stort, så er de (Rødovre red.) en værdig modstander med nogle gode spillere og gode trænere,« siger Jerome B. Cazal og tilføjer:

»Jeg synes, det var det bedste hold, som vandt den dag,« siger han.

Se flere sejrsbilleder på Herlev/Horten Håndbolds Facebookside.