Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Hvem skal være Årets Herlevit 2021?

Hvem gør noget særligt for Herlev og herlevitterne? Det er blevet tid til at komme med indstillinger til Årets Herlevit 2021.

Det har været en fast tradition siden 1990, men sidste år blev det ikke til noget med at kåre Årets Herlevit, da corona lukkede ned for både festuge og kåring.

Men til årets festuge bliver det heldigvis igen muligt at kåre en kvinde eller en mand, der har ’udført et stort og uegennyttigt og fortjenstfuldt arbejde, der har medvirket til god trivsel for en kreds af borgere i Herlev Kommune,’ som det hedder i kriterierne, som juryen udvælger ud fra

Prisen kan uddeles til en herlevborger eller en person med tilknytning til forenings- eller kulturlivet i Herlev. 

LÆS OM ÅRETS HERLEVIT 2019 LIGE HER

Juryen består af Herlev Bladets bestyrelse og Herlevs borgmester Thomas Gyldal Petersen. De vælger hvem det skal være ud fra de forslag, der kommer ind fra Herlev Bladets læsere og de forslag, de selv tager med.

Hvis man har et bud på, hvem der skal være Årets Herlevit 2021, så kan man sende det til herlevbladet@herlevbladet.dk eller sende det til Herlev Bladet, Herlev Bygade 39, 2730 Herlev.  

Alle indstillinger skal være  afleveret senest  mandag den 16. august 2021 klokken 9.

Årets Herlevit 2021 bliver afsløret og kåret lørdag den 4. september klokken 11 på Store Scene lige ud for Herlev Bladet i Herlev Bygade. I denne uges avis kan man se alle dem, der tidligere har fået prisen. 

 

Læs også: Reportage fra en dramatisk sommercamp 

 

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!