Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

IF Hjorten ser frem til at få erstattet smadret støvlevask

IF Hjortens formand Michael Falkeberg har længe ønsket at få renoveret støvlevasken, som han mener, er en skamplet på fodboldklubben. Nu er hjælpen på vej i følge Herlev Kommune.

Fodboldklubben IF Hjorten har længe kæmpet med et sammenfaldet anlæg til støvlevask. Nu skulle hjælpen være på trapperne, og klubbens formand Michael Falkeberg, ser frem til endelig at få gjort noget ved forholdende, som efter hans mening slet ikke er optimale.

»Støvlevasken i sig selv, ligner noget fra efter krigen i Berlin, og sådan har det set ud i 10 år. Det ser ud af helvede til, og det er en skamplet for klubben,« siger klubformanden.

Læs også: Unge fodboldspillere får glæde af ny skøjtehal

Han tilføjer, at han håber, at renoveringsarbejdet vil være klart, når sæsonen i IF Hjorten begynder i anden uge af august.

Venter bare på materialer

Udsigterne til forbedringer kommer efter, at 300.000 kroner, som er afsat til renovering i IF Hjorten, blev frigivet ved kommunalbestyrelsesmødet i juni.

Og fra Herlev Kommunes side vurderer man, at der ikke vil gå lang tid, før renoveringen er udført.

Læs også: Kim Staal glæder sig til at fortsætte i Eagles under nye ejere

»Tilbuddet er klart, og der er en entreprenør på. Så nu venter vi bare på, at materialerne kommer hjem, og så går de i gang med at lave det. Det sker umiddelbart snarest, og jeg vil da tro, at de når det til sæsonstart,« siger Morten Blok Hellesøe, som er idrætskonsulent i Herlev Kommune.

Udover støvlevasken er de 300.000 kroner afsat til at renovere en kloak, som er tilstoppet.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!