Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Ingen vand i det nordlige Herlev i nat

Vandet bliver lukket i den nordlige del af Herlev fra lørdag aften klokken 22, oplyser HOFOR.

Det er desværre nødvendigt at lukke for vandet i den nordlige del af Herlev i tidsrummet mellem lørdag 7. januar kl. 22.00 og søndag 8. januar kl. 06.00, oplyser HOFOR i en mail til Herlev Bladet.

‘Vi ved ikke præcis hvornår, men vi forventer, at det er nødvendigt at lukke for vandet i to-fire timer – hvis arbejdet ikke trækker ud på grund af problemer. Det skyldes, at vi lørdag har konstateret en lækage på en stor vandledning i området omkring Herlev Vandtårn. For at reparere lækken er det nødvendigt at lukke for vandet i en periode. Vi venter med at udføre arbejdet til sent lørdag aften, så det forhåbentlig kun bliver hen over natten, at der ikke er vand i vandhanen.’ skriver HOFOR, der opfordrer til, at man husker på forhånd at tappe ekstra vand til for eksempel drikkevand, håndvask eller toiletskyl.

HOFOR har udsendt varslings-sms til de berørte borgere, som de kan sende sms til. ‘Du kan godt være berørt, selvom du ikke har fået en sms. For eksempel hvis du har hemmeligt nummer, bruger taletidskort eller benytter en arbejdstelefon, som ikke er knyttet til din bopæl. Vi opfordrer til, at du i så fald selv tilmelder dig vores sms-service,’ skriver HOFOR.

Tilmeld varslings-sms’er fra HOFOR her

På dette kort kan du se de berørte områder:

LÆS OGSÅ: Dansk Folkeparti i Herlev forsøger at rejse sig

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!