Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Dansk Folkeparti i Herlev forsøger at rejse sig igen

Dansk Folkeparti har igen fået en lokal bestyrelse i Herlev bestående af en fungerende formand. I fremtiden håber partiet på flere medlemmer og aktiviteter.

I slutningen af juni meldte hele lokalbestyrelsen fra Dansk Folkeparti i Herlev sig ud af partiet. Det gjorde de på baggrund af et tweet delt af Pia Kjærsgaard, der handlede om Kristian Thulesen Dahl, og Herlev stod dermed helt uden en lokal bestyrelse for partiet.

Men Dansk Folkeparti lovede dengang, at det ville vende tilbage med en bestyrelse i Herlev – og det fik partiet sådan set ret i. Eller i hvert fald næsten.

Vi er faktisk godt tilfredse med at have fået 3,4 procent af stemmerne i Herlev, som jo ligger over landsgennemsnittet på 2,6 procent

For siden dengang er der faktisk kommet en ny bestyrelse til, omend den både er lidt mindre end normalt og også midlertidig. Den består nemlig alene af Gitte Sitting Vestergaard, der i slutningen af august blev valgt som fungerende formand for bestyrelsen, indtil en ny bestyrelse bliver fundet.

»Jeg synes, at det ville være synd for de medlemmer, der trods alt er tilbage i Herlev, hvis partiet ikke havde en bestyrelse i byen. Så efter at have kontaktet Christiansborg for at finde en løsning, sagde jeg ja til at være fungerende formand for bestyrelsen i Herlev,« fortæller Gitte Sitting Vestergaard, der også tidligere har siddet i bestyrelsen.

Drømmer om flere medlemmer og arrangementer

Det er planen, at den nye bestyrelse skal vælges under Dansk Folkepartis ordinære generalforsamling.

Og ambitionen for Dansk Folkeparti er helt klar, hvis man spørger den fungerende formand – nemlig at få flere medlemmer og også at lave flere arrangementer for de 21 medlemmer, som partiet fortsat har i byen.

»Vi har tidligere haft et arrangement årligt, hvor vi tog ud for at bowle, og det kunne da være sjovt at indføre noget i den stil igen. Men jeg synes, det skal være op til den nye bestyrelse at beslutte, hvor mange og hvilke aktiviteter der skal afholdes for medlemmerne,« siger Gitte Sitting Vestergaard og tilføjer, at hun som fungerende formand var med til at koordinere ophængningen af plakater i Herlev forbindelse med Folketingsvalget:

»Vi var heldigvis nogle stykker, der hængte plakater op i forbindelse med Folketingsvalget, og vi er faktisk også godt tilfredse med at have fået 3,4 procent af stemmerne i Herlev, som jo ligger over landsgennemsnittet på 2,6 procent,« afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Ung golfspiller fra Herlev spiller sig til muligheden for at bive professionel

Gitte Sitting Vestergaard oplyser, at hun regner med at stille op som formand til Dansk Folkepartis ordinære generalforsamling, som bliver afholdt 9. marts klokken 19 i Medborgerhuset i Herlev.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!