Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Vejarbejde på Ring 3: Trafikken vil blive generet

Arbejdet med at bygge den kommende letbane fra Lyngby til Ishøj betyder, at trafikken på Ring 3 mellem Herlev Hospital og Gladsaxe Møllevej skal omlægges. Arbejdet på strækningen forventes at vare fem måneder.

Trafikken på Ring 3 kommer i de kommende godt fem måneder til at blive noget anderledes, end du måske er vant til.

I forbindelse med etableringen af letbanen, der skal køre fra Lyngby gennem Herlev til Ishøj og tilbage, bliver trafikken på Ring 3 mellem Herlev Hospital og frem til Gladsaxe Møllevej nemlig omlagt.

Det oplyser Hovedstadens Letbane i en pressemeddelelse.

Arbejdet i vejens venstre side er blevet afsluttet, og turen er derfor kommet til vejens højre side. Her skal blandt andet etableres et nyt fortov, en cykelsti og nye vejbaner, så der er plads til den kommende letbane.

LÆS OGSÅ: Rapport: Mange herlevborger klager i socialsager

Vil være generende for trafikanter

Arbejdet begynder i uge tre og forventes at vare frem til slutningen af maj 2023.

Hovedstadens Letbane skriver i den forbindelse, at arbejdet i perioder ikke kan undgås at være generende for beboere eller folk, der arbejder i nærheden af anlægsarbejdet. Det vil nemlig både betyde længere rejsetid og øget støj. Hovedstadens Letbane beklager derfor de gener, arbejdet kan give.

Sådan ser letbanens linjeføring ud gennem Herlev. Foto: Hovedstadens Letbane.

Mens arbejdet står på, bliver der oprettet en dobbeltrettet fællessti i vejens venstre side på strækningen til fodgængere og cyklister.

Omlægningen af trafikken kommer desuden til at betyde, at stitunnellen under Gladsaxe Ringvej, der løber parallelt med Hillerødmotorvejen, vil blive åbnet for gennemkørsel.

Det vil også blive nødvendigt at flytte nogle af busstoppestederne på strækningen.

Det drejer sig om stoppestedet ‘Gladsaxe Trafikplads, der midlertidigt flyttes fra Gladsaxe Ringvej og ind på Gladsaxe Trafikplads samt busstoppestedet foran Gladsaxe Kirkegård i retningen mod Herlev, der midlertidigt bliver flyttet på den anden side af Gladsaxe Møllevej.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!