Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Ingen voldsom hændelse i forbindelse med tyveri af håndsprit på hospitalet

De seneste dage har pressen også Herlev Bladet beskrevet en hændelse, hvor Herlev Hospital skulle have været udsat for et voldsomt tyveri af håndsprit begået af maskerede personer. På baggrund af efterforskning, kan Københavns Vestegns Politi nu fastslå, at hændelsen ikke er fundet sted, som den har været beskrevet.

Herlev Bladet og flere andre medier har beskrevet en hændelse natten til fredag i sidste uge, hvor maskerede mænd brød ind på akutmodtagelsen på Herlev Hospital og stjal håndsprit. Men det er ikke sket, som medierne har beskrevet, oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Klokken 00.51 natten til fredag den 13. marts modtog Københavns Vestegns Politi anmeldelse om, at tre mænd iført maskering havde været inde på Herlev Hospital og havde stjålet håndsprit. Kort efter ankom politiets patrulje til stedet og en række vidner blev afhørt, lige som der blev gjort tiltag for at skaffe videoovervågning fra stedet.  Siden har Københavns Vestegns Politi efterforsket sagen og efterforskningen peger på, at der har været tale om en række misforståelser og at forholdet som først beskrevet i anmeldelsen, ikke fandt sted.
»Vi har de seneste dage undersøgt denne sag meget nøje og været i tæt dialog med direktionen på Herlev Hospital. På baggrund af vores efterforskning, herunder gennemgang af video, kan vi nu fastslå, at hændelsen ikke er sket, som den har været beskrevet i pressen, siger politiinspektør Flemming Madsen og fortsætter:
»Det er dog vigtigt at understrege, at der har været flere tyverier af håndsprit og andre værnemidler på Herlev Hospital og det er sager som politiet efterforsker. Samtidig har Københavns Vestegns Politi iværksat skærpet patruljering ved hospitaler og skadestuer i politikredsen.«

LÆS OGSÅ: Herløv Kro: Vi er totalt lagt ned. 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!