Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Kommunalbestyrelsesmedlem bliver ny cheflæge på afdeling på Herlev Hospital

Den 1. september vender Jeannet Lauenborg tilbage til Afdeling for Kvin­de­syg­dom­me, Gravi­di­tet og Føds­ler på Herlev og Gentofte Hospital. Denne gang som cheflæge.

Afdeling for Kvin­de­syg­dom­me, Gravi­di­tet og Føds­ler på Herlev og Gentofte Hospital får ny cheflæge fra 1. september. Og det bliver ​​Jeannet Lauenborg, der tidligere har arbejdet som overlæge på selv samme afdeling, og som blev valgt ind for Konservative i Kommunalbestyrelsen i Herlev ved kommunalvalget i 2021. ​​

Jeannet Lauenborg er uddannet speciallæge i gynækologi/obstetrik og arbejdede fra 2013 til 2019 på Herlev Hospitals afdeling for Kvin­de­syg­dom­me, Gravi­di­tet og Føds­ler. Herefter blev hun ansat som ledende overlæge ved Gynækologisk-Obstetrisk-Pædiatrisk afdeling på Nykøbing Falster Sygehus. Men nu er det tid til at vende “hjem”, hvilket glæder vicedirektør på Herlev og Gentofte Hospital, Rene Priess.

»Jeannet har en stor spændvidde i sin faglighed – hun kommer med solid ledelseserfaring, et stærkt fokus på forskning og et stort engagement. Så derfor er det en glæde at byde hende velkommen “hjem”, og med om bord, både som en del af afdelingsledelsen og hospitalsledelsen,« siger han i en pressemeddelelse fra Herlev og Gentofte Hospital.

LÆS OGSÅ: I 50 år har Annette kun arbejdet om aftenen og i weekenden 

Drives af at finde løsninger 

I meddelelsen udtrykker Jeannet Lauenborg også selv, at hun glæder sig til at blive en del af Afdeling for Kvindesygdomme, Graviditet og Fødsler. I følge hende er det nemlig en afdeling, hvor det kræver samarbejde, og hvor der er mange muligheder og udfordringer.

»(…) Det er en stor og kompleks afdeling med mange muligheder og spændende faglige udfordringer. Jeg drives af at finde løsninger, og jeg ser især frem til at skulle gøre det i samarbejde med andre. Netop samarbejde er noget, jeg vægter højt – både internt og på tværs,« siger hun.

Ved siden af sit job på hospitalet og sit virke som kommunalbestyrelsesmedlem er Jeannet Lauenborg i gang med tage en Master of Public Governance på CBS.

LÆS OGSÅ: Kommunalpolitiker: Der har været frit spil til at bygge i Herlev 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!