Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Lang kø til coronatest af unge

Der var mange fortrinsvis unge i køen til det mobile testcenter, da det åbnede i Herlev Hallen mandag formiddag.

Noget kunne tyde på, at de unge har taget myndighedernes opfordring til sig og lader sig teste. I hvert fald var køen af fortrinsvis unge lang mandag formiddag, da det mobile testcenter åbnede i Herlev Hallen.

LÆS OGSÅ: Her kan de unge blive testet

Opfordringen kommer efter at især unge mellem 15 og 25 år på Vestegnen tegner sig for en stor andel af de smittede i kommunerne her. Derfor har man foranstaltet et mobil testcenter målrettet de unge, som kommer fra kommune til kommune, og i denne uge gælder det altså Herlev.

Frem til onsdag.

Det mobile testcenter vil være i Herlev Hallen fra 10-16 mandag til og med onsdag, og det er åbent uden tidsbestilling – også for andre end de unge. Man skal blot huske mundbind og sit sygesikringskort.

Det er regeringen, sundhedsmyndighederne og kommunerne deriblandt Herlev Kommune, der står bag opfordringen, som lyder på, at det gælder om at få de unge testet inden jul.el. Går man i folkeskole, kan man blive testet i skoletiden. Det skal blot aftales med ens lærer.Derudover kan man også bestille tid på coronaprover.dk

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!