Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Lokal virksomhed tager arbejdsmiljø-guldet

Stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller A/S, der har til huse på Stationsalleen i Herlev, vinder årets Arbejdsmiljøpris i kategorien ’Arbejdsulykker’. 

På kun tre år har Stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller A/S, der har til huse på Stationsalleen i Herlev, næsten halveret antallet af arbejdsulykker, oplyser Arbejdsmiljørådet. For det har de vundet rådets Arbejdsmiljøpris i kategorien ’Arbejdsulykker’.  Virksomhedens tiltag udløser stor ros fra formand for Arbejdsmiljørådet, Christina Lage:

»Lemvigh-Müllers resultater er imponerende. Det er et rigtig godt eksempel på, at ledelse og medarbejdere sammen kan rykke sikkerhedskulturen på en arbejdsplads og skabe resultater. Der er ingen tvivl om, at det har krævet et vedholdende og stort stykke arbejde at nå så langt. Og jeg er slet ikke i tvivl om, at den her indsats kan være til inspiration for mange andre virksomheder. Derfor er det også meget velfortjent, at Lemvigh-Müller nu kan kalde sig vinder af Arbejdsmiljøprisen,« siger hun. Læs meget mere i denne uges udgave af Herlev Bladet. 

LÆS OGSÅ: Movia indfører ikke køreplaner, men måske gør Herlev. 

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!