Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Medier: Elever finder pistol ved Kildegården

Skoleelever fra Lindehøjskolen fandt fredag sidste uge en pistol med et magasin ved Naturcenter Kildegården, lyder det fra flere medier.

Opdateret onsdag klokken 9.30 med bekræftelse fra politiet.

Elever fra Lindehøjskolen var fredag sidste uge på skoleudflugt på Naturcenter Kildegården i Herlev Nord og fandt i den forbindelse i en busk en pistol med et isat magasin. Det fremgår af artikler fra B.T. og Ekstra Bladet.

Københavns Vestegns Politi bekræfter fundet og fik en anmeldelse klokken 12.03. Derefter besøger man naturcentret og konstaterer, da man dukker op, at der er magasin i pistolen, men at den ikke er ladt.

‘Vi kan bekræfte, at vi efterforsker en sag, at vi i fredags klokken 12.03 modtog anmeldelse om, at var blevet fundet en pistol i et grønt område ved Klausdalsbrovej i Herlev. Vores patrulje kunne konstatere, at der var isat magasin i pistolen, men der var ikke taget ladegreb på pistolen. Dermed skulle et sådan tages, før pistolen kunne affyres. Af hensyn til efterforskningen, kan vi ikke oplyse yderligere for nu,’ lyder det i en mail fra politiet.

Lindehøjskolen har også kommunikeret hændelsen ud på Aula.

Naturcenter Kildegården er ejet af Herlev Kommune og bliver jævnligt brugt af kommunens skoler og daginstitutioner i forbindelse med udflugter og naturvejledning.

ANDRE HISTORIER: Justitsminister vil sætte ind over for unges brug af kniv

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!