Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Nægter sig skyldig i uagtsomt manddrab efter dødsulykke

Politiet arbejder stadig med at finde ud af, hvad der skete, da en 28-årig mand mandag 28. maj bragede ind i en 53-årig kvindelig bilist i krydset Mileparken Herlev Ringvej, hvilket medførte hendes død. Manden nægter sig fortsat skyldig.

Den 28-årige mand fra Albertslund, der mandag 28. maj kørte direkte ind i siden på en 53-årig kvindelig bilist fra Brøndby, nægter sig skyldig i uagtsomt manddrab. En sigtelse Københavns Vestegns Politi efterfølgende rejste, efter at kvinden samme dag døde af sine kvæstelser.

Det oplyser Erik Radmer Jensen, der er konsulent i Vejteknisk Afdeling hos Københavns Vestegns Politi.

Han fortæller også, at man lige nu stadig arbejder på at finde ud af, om manden kørte for hurtigt, og om de to parter fugte lyssignalerne korrekt.

LÆS OGSÅ: 53-årig kvinde død efter trafikuheld

»Part 1 (den 28-årige mand, red.)  har kørt med høj hastighed (fra Herlev Ringvej nord, red.), da Part 2 er i gang med sit venstresving (fra Herlev Ringvej syd mod Mileparken, red.), men det ligger ikke fast, hvordan lyssignalerne har været. Vi har sikret videoovervågning fra forskellige retninger, men arbejder med de tekniske undersøgelser«, uddyber Erik Radmer.

Tre parter

»Bilinspektøren skal på baggrund af skader og lyssignalerne fastlægge hastigheden frem til påkørselsøjeblikket«, forklarer han om den videre proces, der ifølge ham formentlig ender ud i en retssag om nogle måneder, når undersøgelserne og efterforskningen er overstået.

Selve sammenstødet skete i krydset ved Herlev Ringvej og Mileparken, og politiet modtog anmeldelsen klokken 14.22 den pågældende mandag.

Udover den unge mands BMW 318i og kvindens Opel Corsa var der også en tredje part involveret – en 59-årig fører af en varevogn fra København, som holdt for rødt ved Mileparken. Han blev ifølge Erik Radmer ligesom den 28-årige mand i øvrigt også lettere kvæstet.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!