Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Tre talenter skriver under for Eagles

To nye backs og en ny forward har skrevet kontrakt med Herlev Eagles.

Så er Herlev Eagles’ trup igen blevet styrket. Tre unge spillere har netop skrevet under med ørnene. Blandt andet to ungdomslandsholdsspillere.

Det drejer sig om 17-årige Mats Kloch Haurum, 18-årige Magnus Koch og 18-årige Frederik Kaels.

»Det er tre spillere med stort potentiale, og det er dejligt, at vi kan trække sådan nogle spillere til vores klub,« udtaler Herlev Eagles’ sportchef, Nicolai Flindt.

Læs også: Eagles henter fem i Gentofte

To backs og en forward

18-årige Frederik Kaels er forward og kommer oprindeligt fra Herlev.

De sidste sæsoner har han spillet i Rødovre, hvor han også har været lidt inde over førsteholdet. Han har spillet 19 kampe på det danske U18 landshold, hvor det er blevet til 10 point. Nu er Frederik Kaels altså tilbage i sin hjemby Herlev, hvor han er klar til at tørne ud for Eagles.

Læs også: Udenlandsk arbejdskraft til Eagles

Magnus Koch er den anden af de to ungdomslandsholdsspillere, som er klar for ørnene. Han har både været inde over U20 landsholdet og U18 landsholdet, hvor han blandt andet var med til U18 VM i år.

Den nye Herlev-back har også senest været at finde i Rødovre.

Den yngste af de tre nye signings er den 17-årige Mats Kloch Hansen. Han kom til Herlev fra Aalborg for to år siden, og har gjort det så godt som back på 1. divisionsholdet, at han nu er kommet med i Eagles-truppen til næste sæson.

Læs også: Kvartfinalen afbrudt på grund af “giftig” røg

Skal nok få chancen

Herlev Eagles sportschef, Nicolai Flindt, er godt tilfreds med tilgangen af de nye spillere, og han ser frem til at se dem udvikle sig i klubben.

»De er selvfølgelig breddespillere, men også spillere, som nok skal få chancen. Jeg tror vi kan tiltrække den her slags talenter, fordi de har set, at de unge spillere netop får chancen og udvikler sig godt i vores klub. De har selvfølgelig også drømme om at blive på ungdomslandsholdet, og det håber vi, at vi kan hjælpe dem med,« siger Nicolai Flindt.

Læs også: Ny keeper og fem forlængelser hos Eagles

Tilgangen af de to backs betyder, at klubben nu er oppe på ni styks, og alt er derfor på plads på den position.

Det betyder desuden også, at Emil Birk og Rasmus Vad stopper i klubben.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!