Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Debatindlæg: Nej til gadesælgere

Ifølge Herlev Handelsforening har gadesælgere slet ikke tilladelse til at være ved Herlev Torv. Foto: Mette Lyhne

Kan jeg ikke blive fri for frembrusende og nærgående gadesælgere i Herlevs gågade. Hvis jeg ønsker at skifte telefonabonnement, så henvender jeg mig til det respektive teleselskab, ikke omvendt.
Jeg tror, at Herlev Handelsforening må banen. Hvis der findes sådan én. De er ikke til at finde på det såkaldte fantastiske internet. Da jeg boede i Ballerup fik jeg det stoppet, nu må vi se, hvad det ender med i Herlev.

Debatindlæg fra: 
Claus Jensen
Herlev Hovedgade 117B 2.Tv.
2730 Herlev

 

Herlev Handelsforening: Vi er enige 

Vi er helt enige med dig i, at gadesælgere på torvet ikke er optimalt. Vi er i dialog med Herlev Kommune omkring dette, da det er dem der administrerer torvet. Du skal søge om tilladelse om brug af torvet hos Herlev Kommune. Og disse sælgere har IKKE fået denne tilladelse. Så derfor prøver både kommune og Herlev Handelsforening at få stoppet dette, så alle borgere, kan gå frit rundt i bymidten uden at blive ’overfaldet’ af emsige sælgere.

Svar fra: 

Henning Bruun, formand for Herlev Handelsforening

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!