Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlev-elev vinder fornem uddannelsespris

Nora Zouhtane fra Herlev har sammen med to gruppemedlemmer modtaget Dansk Erhvervs Talentpris 2022.

18-årige Nora Zouhtane fra Herlev og Handelsgymnasiet Nørre Voldgade Niels Brock, fik en noget anderledes skoledag, da hun  sammen med sine gruppemakkere Cecilie Spangsberg og Silja Tøttrup Impgaard, modtog Dansk Erhvervs Talentpris 2022, der blev overrakt i de smukke rammer i Børsens bibliotek.

Prisen gives til en studiegruppe på Niels Brock, der har løst en opgave og problemstilling med afsæt i områderne ”handel og økonomi, etik og digitalisering”. Eleverne arbejder med en aktuel problemstilling for udvalgte Dansk Erhverv-virksomheder. Case-virksomheden var Spejdersport.

LÆS OGSÅ: Herlev Kommune svarer på kritikken: – Jeg mener ikke, at man skal kæmpe

Salgschef i Spejdersport Claus Damgaard Nielsen var meget begejstret for gruppens arbejde:

»Alle grupperne er kommet med gode forslag til, hvordan Spejdersport kan optimere deres salgskanaler og har alle fundet unikke løsninger, som alle kan have relevans. Den vindende gruppe har imidlertid formået at ramme ånden i Spejdersport særlig godt. De har udarbejdet relevante løsningsforslag, baseret på grundige analyser. Og så kommer de langt omkring med forslag til både butikkernes indretning, sociale medier og kundeklubløsninger, « lød det blandt andet, da prisen blev overrakt.

Med prisen følger et beløb på 25.000 kr. til deling.

LÆS OGSÅ: Alt om det nye Røde Kors-hus i bymidten 

 

 

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!