Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Nu bliver Tvedvangen mere sikker at færdes på

Arbejdet for at skabe mere trafiksikkerhed på Tvedvangen er begyndt.

Tvedvangen får seks nye vejbump, som skal sænke hastigheden for biltrafikken. Derudover etableres ekstra belysning, blå cykelfelter og cykelbomme. Det oplyser Herlev Kommune på deres hjemmeside, hvor det også fremgår, at det projekt foregår i flere etaper. Første del er etablering af de nye vejbump fordelt over hele Tvedvangen, hvor enkelte får ekstra belysning.

Det blå cykelfelt vil blive etableret i det nordlige kryds Tvedvangen/Gl. Klausdalsbrovej. De to cykelbomme kommer ved udkørslen til cykelstien overfor Højsletten mellem Herlev Hallerne og Lindehøjskolen.

Formålet er at øge trygheden for cyklister og fodgængere, der færdes på Tvedvangen.

Læs også: Hvad skal der ske med trafikken på Engløbet? 

Kan skabe trafikale problemer

Kommunen oplyser, at fremkommeligheden på Tvedvangen kan være besværliggjort den kommende tid, men at der kun vil blive arbejdet dagstimerne, ligesom de bestræber sig på, at det mest forstyrrende arbejde vil blive udført udenfor myldretiden.

Under hele arbejdet vil det være muligt at komme til og fra husene, Lindehøjskolen, Herlev Hallerne og de øvrige ting langs Tvedvangen.

Læs også: Borgere inviteres med på råd mod trafikstøj 

Borgere oplever utryghed

På et borgermøde for borgere fra lokalområderne langs Tvedvangen den 7. september i år, kom det frem, at Tvedvangen opleves meget utryg.

For høj hastighed på bilerne, manglende cykelsti i nord og parkering på fortorvet er blandt de mange inputs, som kom frem på mødet.

I budgettet for 2020-2021 er der blevet afsat 1,75 millioner kroner til at gøre Tvedvangen mere trafiksikker.

Læs også: Sparekatalog påvirker lokale buslinjer 

 

 

 

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!