Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Nye og forbedrede faciliteter for fødende

En moderniseret fødeklinik, nye familierum og et afsnit for graviditet og tab er blevet indviet på Herlev Hospital for at forbedre forholdene for de fødende og ansatte.

To nye sansefødestuer, der skaber en rolig atmosfære med lyd, lys og levende billeder, tilknyttede familierum og et nyt afsnit for graviditet og tab herunder senaborter.

Det er noget af det, som Region Hovedstaden nu har fået for de 20 millioner kroner, man afsatte til at forbedre forholdene på fødeafdelingen på Herlev Hospital.

Hele herligheden blev indviet af regionsformanden Lars Gaardhøj (S) i denne uge.

Et løft for de fødende

»Alle familier skal have et trygt og sammenhængende forløb, når de føder på vores hospitaler, og samtidig skal fødeafdelingerne være en god arbejdsplads for personalet. Derfor er jeg glad for at indvie de nye rammer med moderne fødeklinik, familierum og ikke mindst en ny afdeling for tab og senaborter. Det giver et gevaldigt løft for både fødende og medarbejdere her i Herlev,« siger regionsrådsformanden i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Disse områder kan først få fjernvarme

De nye lokaler er bevidst indrettet hjemligt i et roligt område af hospitalet. De ligger på 3. sal i Behandlingsbygningen. Det er etagen under den eksisterende fødegang.

Fødeklinikken er et særligt tilbud til dem, der kan forvente en ukompliceret og normal fødsel, lyder det endvidere i pressemeddelelsen.

Regionsrådet vedtog 21. juni en vision for fødeområdet og en investeringsplan for de næste tre år, som tilfører området i alt 200 millioner kroner.

De nye faciliteter forventes at komme i brug i slutningen af sommerferien.

Familierum tilknyttet sansefødestuen. Pressefoto.
Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!