Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Nytårstaler fra Lindehøjskolen og Gl. Hjortespringskole

Elevrådsformanden på Gl. Hjortespringskole og elevrådsformanden på Lindehøjskolen har skrevet en nytårstale til Herlev Bladet. De kommer her.

I år har været et fantastisk år

Af elevrådsformand på Gl. Hjortespringskole, Oliver Hintze Benjaminsen

’Livet er som en lang gang fyldt med døre. For hvert år der går, går du igennem en ny dør. Jo længere du kommer ned ad gangen, jo mere lærer du.’ 

I år 2022 har min dør budt på mange gode ting. I år har været et fantastisk år.

Det har det blandt andet været fordi, at jeg er blevet formand i skolens elevråd. Det, at være elevrådsformand, har udvidet min horisont og givet mig nye oplevelser.

Elevråd kan noget helt særligt. At vi som elever får lov til at bestemme og have indflydelse i det daglige skoleliv er vigtigt. Jeg er rigtig stolt over det arbejde, som vi har gjort i elevrådet og stolt over alle elevrådsrepræsentanterne.

Det vigtigste ved at afholde valg på skolen var, at elevernes mening også blev hørt.

Alle elever fik en stemme

Den største glæde i år i elevrådet har været at arbejde med valget. Vi besluttede, at vi ville lave et valg på skolen, for at få ændret ting på skolen, og for at give alle eleverne en stemme, når der nu var folketingsvalg i Danmark. 

I samarbejde med alle klasser, fandt vi frem til fem partier, der alle skulle gøre noget godt for skolen. Elevrådet lavede valgplakater, valgkort og stillede valgborde op. Vi afholdt valget samme dag som folketingsvalget. Alt gik som planlagt. 

Det vigtigste ved at afholde valg på skolen var, at elevernes mening også blev hørt. 

Vi arbejder i elevrådet hårdt for at gøre vores skole til et bedre sted for alle. Dette arbejde har været min største glæde i år 2022. Jeg glæder mig til at se, hvad døren til år 2023 bringer. Forhåbentligt så meget godt som det forrige og som en del af elevrådet. 

Gud bevare skolen.

Tak for renoverigen af skolen 

Af Freja Holm Andersen, elevrådsformand på Lindehøjskolen

Jeg vil fortælle lidt om, hvordan året har været på vores skole og i Herlev. 

Først vil jeg takke de folk, der har sørget for at få vores skole renoveret. Det er vi mange, der er glade for, da man nu har lyst til at bevæge sig rundt på skolen. 

I 2022 har vi fået nyt elevråd i udskolingen på vores skole, og vi er allerede i fuld gang med at gøre vores skole bedre for eleverne. 

I det nye år vil vi blandt andet gerne have nye udeområder og nymalede klasselokaler i udskolingen, så eleverne fremover kan få tre gode år i en pæn klasse. 

I år har vi også fået noget, der hedder fælleselevrådet, hvor alle skolerne i Herlev samles og snakker lidt om, hvad der sker på skolerne i hele Herlev. Fælleselevrådet er også en måde at give og få nye ideer på, så Herlevs skoler kan blive det bedste sted for eleverne.  

I det nye år vil vi blandt andet gerne have nye udeområder og nymalede klasselokaler i udskolingen.

I år er der desværre ikke kun sket gode ting. Der har jo været og er stadig energikrise mange steder. Lindehøjskolen har heldigvis været gode til at holde varmegraderne oppe, og det håber jeg vil forblive sådan til næste år. 

Ud over, at der er udfordringer på grund af energikrisen, er der nu også udfordringer på vejene i Herlev. Nu skal der jo bygges letbane, og det har gjort det svært for både biler, cyklister og fodgængere i Herlev. 

Der er stadig langt til 2024, hvor letbanen forventes færdig, så jeg håber, at det i det mindste bliver nemmere at finde rundt på vejene og cykelstierne til næste år. 

Til sidst vil jeg ønske jer alle et godt nytår og en god slutning på året 2022.  

De bedste nytårshilsner.

LÆS BORGMESTER THOMAS GYLDAL PETERSENS NYTÅRSTALE LIGE HER

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!