Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Politiet udelukker kniv som drabsvåben

Fundet af en kniv nær det sted, hvor Louise Borglit blev myrdet, har ikke ført noget med sig.

Den med politiets egne ord kraftige kniv, som man fik indleveret i efteråret og siden har undersøgt på kryds og tværs, er ikke mordvåbenet i sagen fra Elverparken, hvor 32-årige Louise Borglit blev myrdet sidste år.

Det slår efterforskningsleder ved Københavns Vestegns Politi, Ole Nielsen, fast, efter at man har modtaget resultaterne fra alle de tekniske undersøgelser.

Først undersøgte man kniven for DNA-spor uden resultat, men derefter manglede man stadig yderligere svar fra teknikerne for at kunne udelukke kniven helt. Dem har man nu fået, oplyser efterforskningslederen, der således stadig mangler et gerningsvåben i sagen.

LÆS MERE: Politiet offentliggør videosekvens fra den aften Louise Borglit blev myrdet

I forbindelse med afsløringen af den fundne kniv offentliggjorde politiet også i start november en videosekvens fra containerpladsen ved Den Blå Bro. Sekvensen viste i samme tidsrum for mordet på Louise Borglit det, der muligvis kunne være gerningsmanden iført hættetrøje og kasket.

Ifølge politiets oplysninger fremgår det, at personen på filmen ser ud til at ville gå ned ad Tornerosevej, men skifter retning og går  mod Den Blå Bro. Om han går over broen eller gennem et hul i hegnet ud til ringvejen, vides ikke med sikkerhed.

Videoen har ifølge Ole Nielsen indtil videre kastet 40 henvendelser af sig, som stadig undersøges.

»Vi undersøger, men der har indtil videre ikke været afgørende nyt«, fortæller han, der altså bekræfter, at man stadig arbejder på sagen.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!