Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Sådan kører tre buslinjer frem til sommer, hvis Ringvejen afspærres

Hvis Herlev Ringvej tirsdag bliver spærret for al trafik mellem Lyskær og Herlev Hovedgade, vil tre af buslinjerne blive omlagt.

Fra tirsdag omlægges tre buslinjer, når Herlev Ringvej bliver afspærret for al trafik natten mellem mandag den 20. marts og tirsdag den 21. marts 2023 og fem måneder frem, når jorden under krydset Mileparken/Kantatevej/Herlev Ringvej skal udskiftes.

Her er der tale om buslinje 155, 161 og 300S.

Det oplyser Movia til Herlev Bladet.

Bussernes midlertidige rute

Busruterne vil køre som følgende:

For linje 155 etableres to midlertidige stop på Mileparken og Hørkær.

For linje 161 etableres der i nordlig retning et stop på Marielundvej og i sydlig retning benyttes stoppestedet Mileparken.

For linje 300S bliver der kørt uden stop ad Mileparken og Marielundsvej mellem Herlev Bymidte og Slotsherrensvej.

Movia forventer, at Herlev Ringvej vil blive genåbnet i løbet af sommeren, så busserne igen kan køre efter deres normale rute.

Endnu ikke fastlagt

Borgmester Thomas Gyldal Petersen (S) udtalte i går tirsdag til Herlev Bladet, at han langt fra er tilfreds med den løsning Hovedstadens Letbane har meldt ud.

»Jeg kommer sammen med direktionen til at bruge kræfter på, at vi sammen med letbaneselskabet kan finde en bedre løsning til borgerne,« sagde han.

Derfor er det altså endnu ikke helt sikkert, at afspærringen bliver, som letbanen har meldt ud, og det kan selvfølgelig også få betydning for busruterne, hvis der bliver valgt en anden løsning.

LÆS OM BORGMESTERENS KRITIK HER

Har du en kommentar til denne historie, så skriv til camilla@herlevbladet.dk

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!