Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Letbaneselskab nægter at svare på kritik fra Herlevs borgmester

Borgmester Thomas Gyldal Petersen (S) kritiserer Hovedstadens Letbane for deres manglende kommunikation med Herlev Kommune, men hos letbaneselskabet har man ingen kommentarer til hans kritik.

»Det har vi ingen kommentarer til.«

Sådan lyder udmeldingen fra presserådgiveren fra Hovedstadens Letbane i dag onsdag.

I går kritiserede borgmester Thomas Gyldal Petersen (S) ellers letbaneselskabet for miskommunikation og manglende samarbejdsvilje i forbindelse med afspærringen af til- og frakørslen i Musikkvarteret.

»At letbanen har truffet den her beslutning, uden at de har snakket med os om det, er i strid med den aftale, vi har haft, som handler om, at eventuelle ændringer i projektet skal kommunikeres mellem os minimum 14 dage før. Det er helt uacceptabelt,« sagde borgmesteren i går og tilføjede:

»Jeg er rasende over letbanens håndtering af det her projekt. Vi har ikke endeligt godkendt den her beslutning. Det er letbaneselskabet ensidigt, der har truffet den.«

Og det er altså den kritik, som letbaneselskabet ikke vil svare på.

Læs historien om Thomas Gyldal Petersens kritik her.

Letbanen ved Herlev Station når letbaneprojektet forventes færdigt i 2025. Illustration: Hovedstadens Letbane

Borgmesteren fortalte også, at Herlev Kommune ikke forventede, at projektet tirsdag ville gå i gang, før kommunen og letbaneselskabet sammen havde fundet en alternativ løsning.

»Vores opgave er nu at få stoppet den proces og få igangsæt en anden proces, der fører et bedre sted hen, men der er ingen, der ved, hvor det hele lander,« sluttede han af med at sige.

Har du en kommentar til denne historie, så skriv til camilla@herlevbladet.dk

LÆS MERE: Lukning for til- og frakørsel i Musikkvarteret frustrerer beboere

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!