Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Søster efter dom i Louise-sag: ‘Nu kan vi lægge låg på en del af det’

Susanne Borglit, søster til den dræbte Louise Borglit i Elverparken, har efter dommen skrevet en kommentar.

Syv et halvt år efter at den 32-årige gravide Louise Borglit brutalt blev slået ihjel i Elverparken er en 30-årig gerningsmand blevet kendt skyldig i drabet. Og det glæder Louise Borglits søster Susanne Borglit, der flere gange har været i landsdækkende medier i håbet om at finde en gerningsmand og få skabt den ro og forløsning, der kræves for at komme videre.

LÆS MERE: Dommen

Herlev Bladet har modtaget følgende skriftlige udtalelse fra hende og familien, som Louise Borglit boede hos i tiden op til drabet:

‘Først og fremmest synes jeg, vi skal mindes Louise som den vidunderlige pige hun var. Hun var elsket af alle og så fuld af liv og kærlighed. Hendes smittende grin gjorde alle omkring hende i godt humør. Hun ville have været en rigtig god og kærlig mor og hun var den skønneste datter, moster, søster og ven som man kunne ønske.

Vi vil gerne takke politiet for deres mod i forhold til at tage utraditionelle metoder i brug, samt deres ufattelige hårde arbejde og opmærksomhed. Selv i perioder hvor de var under stress, opgav de aldrig at forsøge at opklare denne sag og bringe retfærdighed til vores familie og til Louise og hendes ufødte barn. Det er imponerende det arbejde de har gjort. Tak for det!

På vegne af vores familie, Louises veninder og venner vil jeg gerne takke befolkningen for den støtte og omsorg som vi har fået i den svære tid. I Herlev er der stillet et borgerforslag op, om en mindeallé til ære for hende. Det rør os dybt!

Vi vil gerne takke politiet for deres mod i forhold til at tage utraditionelle metoder i brug, samt deres ufattelige hårde arbejde og opmærksomhed

Tak til dem der tænker på os.

Vi får aldrig Louise tilbage og vores liv er ændret for altid. Det har haft store konsekvenser for vores familieliv og vi skal leve med en stor sorg resten af vores liv. Nu kan vi lægge låg på en del af det og komme væk fra mediernes søgelys. Det giver os forhåbentlig den ro som vi har brug for, til at mindes lige præcis hvor skønt et menneske hun var. Vi har et liv der skal leves og vi skal forsøge at leve det på den bedste måde som vi nu kan. Og Louise vil altid være med os i vores hjerter.

På vegne af familie af venner

Susanne Borglit’

LÆS MERE: Louise Borglits søster om mindeallé 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!