Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Stor interesse for at bo i bymidten

Juli Living, der står for udlejning/markedsføring af boliger i Herlevs bymidte, holder åbent hus. Se her hvornår.

Snart skal de røde murstensboliger som på bjergtagende vis hæver sig op til syv etager over Herlev Bymidte Butikscenter, fyldes med nye indflyttere.

Spørger man Juli Living, som er ejet af centerejer NREP og står for udlejning og marketing, er der udsigt til en god start.

LÆS OGSÅ: Styrelse beder Herlev Kommune om redegørelse i skolesag

Torsdag havde 911 skrevet sig på interesselisten, og derudover har man fået mange opkald fra folk, der er interesserede i at høre mere.

I alt rummer bygningerne, som kaldes Taghaverne, 135 to- til femværelses boliger på 52 til 124 kvadratmeter. De koster fra 9.600 til 15.200 kroner og udlejes i to etaper, oplyser Juli Living, hvoraf den første skydes i gang med åbent hus 26. marts fra klokken 13.30 til 14.30 på matriklen.

Klar med indflytningsdato

På dagen kan man ved selvsyn se og opleve to prøvelejligheder, som er indrettet med møbler, og falder det i ens smag, kan man også reservere en lejlighed.

I første etape skal der udlejes 53 boliger i de røde byggeri plus de 10 rækkehuse, som ligger ud mod gågaden. Boligerne har indflytning 1. september, lyder det.

Det fremgår af Juli Livings nyhedsbrev, at Home er hyret ind til at stå for udlejningen i første etape.

Det er endnu ikke klarlagt, hvornår anden etape går i gang.

Se mere her inklusiv præsentationsvideo af Herlev

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!