Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Styrelses vurdering af forholdene på Lindehøjskolen lader vente på sig

I starten af februar svarede Herlev Kommune på en henvendelse fra Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, hvor kommunen redegjorde for flere forhold på Lindehøjskolen. Styrelsen oplyser, at sagen endnu ikke er færdigbehandlet.

Det er over to måneder siden, at Herlev Kommune fremsendte sine svar på i alt ni spørgsmål, som Styrelsen for Undervisning og Kvalitet bad kommunen redegøre for.

Alle ni spørgsmål drejede sig om, hvordan man sikrer at leve op til flere punkter i folkeskoleloven på Lindehøjskolen. Blandt andet spurgte styrelsen ind til, hvordan Herlev Kommune sikrer, at folkeskoleeleverne på Lindehøjskolen får det antal undervisningstimer, de skal have, og at de bliver undervist af personale med de rette kvalifikationer.

Men over to måneder senere er Styrelsen for Underisning og Kvalitet stadig i gang med at behandle sagen. Det oplyser styrelsen til Herlev Bladet.

Styrelsen anslog ellers i første omgang, at sagen ville være færdigbehandlet i midten af marts. Senere oplyste styrelsen, at man forventede at afslutte sagen i slutningen af marts, og nu lyder det nye estimat på slutningen af april.

Du kan læse mere om styrelsens henvendelse og kommunens svar lige her.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!