Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

To mulige fårekranier fundet nær skraldespand i Melissehaven

Københavns Vestegns Politi blev tirsdag aften underrettet om, at der lå to dyrekranier ved nogle skraldespande i Melissehaven. Det viste sig dog ikke at være fra Kildegårdens stjålne lam.

Tirsdag aften var det et usædvanligt syn, der mødte en Herlevborger ved Melissehaven. I en busk nær nogle skraldecontainere lå der nemlig to kranier fra dyr, muligvis får. Det bekræfter Københavns Vestegns Politi overfor Herlev Bladet.

Efter den seneste tids aktivitet omkring får og lam på Kildegården blev Lisbeth Adler og Torben Adler fra Kildegårdens Venner kaldt til for at se, om det kunne være kranier fra deres stjålne lam. Det fortæller Torben og Lisbeth Adler.

»Jeg blev ringet op af politiet, at en mand overfor nummer 11  i Melissehaven havde fundet to kranier fra får. Jeg var ude med Natteravnene på det tidspunkt, så vi og min mand, Torben, tog af sted for at se, om det kunne være vores,« fortæller Lisbeth Adler.

Det viste sig dog ikke at være Kildengårdens lam, der var blevet fundet.

»Vi kom der op og så, at de var alt for store kranier i forhold til vores nyfødte lam, og så havde de tænder, og det havde vores lam heller ikke nået at få. Så det var ikke vores,« lyder det fra Torben Adler.

LÆS OGSÅ: Endnu en gang fik Kildegårdens dyr besøg af ubudne gæster.

Ikke noget ulovligt 

Politikommissær Lars Jørgensen, der er leder af lokalpolitiet i Herlev, bekræfter i et skrifteligt svar gennem Københavns Vestegns Politi, at man ikke forbinder fundet af kranierne med tyveriet af Kildegårdens lam i sidste weekend.

‘Han tilføjer, at de to dyrekranier, som tirsdag blev fundet ved skraldespande i Melissehaven, var af ældre dato og fra voksne dyr, muligt får, intet havde med tyveriet af lammene at gøre, og at politiet i øvrigt ikke forbinder dem med noget ulovligt,’ står der i det skriftlige svar.

Ved man dog noget om de stjålne lam, eller har man set noget, så beder politiet vidner om at kontakte dem på telefon: 43861448

LÆS OGSÅ: Nyfødt lam stjålet fra Kildegården 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!