Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Ups, uret ved torvet havde misset skudåret

Ifølge uret på Bangs Torv er det allerede 1. marts i dag, men da det er skudår, er vinteren forlænget med en dag, og det er 29. februar.

Ifølge vejret kunne det såmænd godt være den første forårsdag i dag i Herlev, det er mildt og solrigt. Men vinteren er ifølge kalenderen forlænget med en dag i år, da det er 29. februar, datoen som vender tilbage hvert fjerde år, når det er skudår.Det var uret ved Bangs Torv ud mod Herlev Hovedgade dog ikke indstillet til, og det har i dag vist 1.03 – altså 1. marts.

Vi er også lige præcis en time længere fremme end den rigtige tid, når vi kigger på urets time- og minuttal, men sådan har det været siden slutningen af oktober, da det aldrig er blevet stillet om til vintertid.

Ejeren af Bangs Torv, Obel-LFI Ejendomme, oplyser, at der ikke er planer om at slukke uret, og at man nu vil indstille det, så tiden passer.

Hvis de dermed får indstillet uret til vintertid, skal de dog huske at skifte hurtigt igen, da det bliver sommertid i slutningen af marts.

LÆS OGSÅ: Der blev revet ned ved Bangs Torv i efteråret 

Uret ved Bangs Torv er en time foran, da det aldrig er indstillet til vintertid i denne omgang. Foto: Jesper From-Røgilds
Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!