Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Visitationszonen forlænges igen, igen

Politiet oplyser netop nu, at visitationszonen, der dækker det meste af Herlev, igen er blevet forlænget. Denne gang frem til den 7. december.

Politidirektøren for Københavns Vestegns Politi har i dag besluttet at forlænge visitationszonen i dele af Herlev, Ballerup, Rødovre og Gladsaxe kommuner fra i dag torsdag den 23. november klokken 23 til torsdag den 7. december 2017 klokken 23.

Beslutningen medfører, at politiet i perioden kan ‘foretage stikprøvevis besigtigelse af personers legeme, undersøgelse af tøj og andre genstande samt køretøjer i et nærmere anvist geografisk område for at forebygge, at nogen foretager strafbare handlinger, som indebærer fare for personers liv, helbred eller velfærd,’ som politiet skriver i en pressemedelelse.

Baggrunden for beslutningen er, at der aktuelt pågår en konflikt i og omkring bandemiljøet.

Læs også: Politiet lukker rockerklubhuse efter Herlev-slagsmål. 

»Visitationszonen er et af vores vigtige værktøjer til at undersøge, visitere og ransage bandefolk for at bekæmpe deres kriminalitet,« siger politiinspektør Svend Foldager.

Her gælder visitationszonen: 
Visitationszonen er afgrænset af Slotsherrensvej, Nordre Ringvej, Marielundsvej , Mileparken, Ballerup Boulevard, Ballerup Idrætsby til Sydbuen, Vestbuen, Ågerupvej inklusiv Grandtoften til Baltorpvej, Vestbuen, Ballerup Byvej, Ring 4 til kommunegrænsen (Gladsaxe/Lyngby-Taarbæk) – dog undtaget hvor Ring 4 løber i Furesø kommune ved Åvej og Ny Hjortespringsvej. Fra Ring 4 afgrænses zonen mod syd langs kommunegrænsen (Gladsaxe/Lyngby-Taarbæk/Gentofte/København) til Slotsherrensvej.

 

Du er måske også interesseret i
Send et svar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!