Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Vred ørerne rundt på stedsøn

En 48-årig herlevborger har fået dom for vold mod sin stedsøn.

Han blev ikke kendt skyldig i alle forhold, den 48-årige herlevborger, der for nylig stod anklaget for vold mod sin stedsøn over en længere periode i efteråret 2020.

Alligevel valgte Retten i Glostrup at idømme ham en behandlingsdom. Det var da også påstanden fra anklagemyndigheden ved Københavns Vestegns Politi, at manden skulle idømmes ambulant behandling ved en psykiatrisk afdeling under tilsyn af Kriminalforsorgen.

Delvist skyldig

Den 48-årige blev kendt skyldig i at have vredet ørerne rundt på sin stedsøn omkring 7. november 2020, hvilket medvirkede til, at drengen fik hævelse og rødme omkring ørerne. Det fremgår af anklageskriftet.

LÆS OGSÅ: Sendte mordtrusler via sms

Ydermere blev manden kendt delvist skyldig i et forhold, hvor han stod anklaget for i perioden fra september 2020 til februar 2021 flere gange at have skubbet stedsønnens hoved ind i en væg og i en vaskemaskine. Flere gange at have slået drengen i hovedet og ligeledes flere gange at proppet sine egne fingre ind i drengens mund og hevet mundvigene hårdt til hver sin side. Ydermere fremgår det af forholdet, at manden på en boldbane i Herlev skulle have løftet drengen op fra jorden i kraven, så kraven strammede om drengens hals.

Det fremgår ikke af anklageskriftet, hvor gammel stedsønnen var.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!