Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Debatindlæg: Herlev er fællesskabernes by

Debatindlæg fra: Bo Zabel (S), medlem af kommunalbestyrelsen og formand for Hjulmandens Hus

Foreninger og klubber har altid været en stor del af Herlevs DNA. Mange tusinde borgere har i hverdagen deltaget i alle mulige former af foreninger. 

Dvs. sport, motion, pensionistforeninger, spejder etc. – enten som en fast bestanddel af deres hverdag eller som enkelte oplevelser.

Bag disse mange arrangementer står en stor flok frivillige, der ulønnet lægger mange timer til at arrangere ture og andet, udarbejder tidsplaner, bestiller lokaler og baner samt mange andre gøremål.

Andre debatindlæg: Kronik: Reel borgerinddragelse er hjørnestenen for et lokalt demokrati

Disse frivillige er grundstenen i vores righoldige foreningsarbejde, som gør Herlev til den forenings by, den er.

Senest har Ældre Sagens frivillige fået Herlev Kommunes Frivillighedspris

Herlev kommune støtter om initiativerne med gratis udlån af baner og lokaler og i det sidste årti er Partnerskab aftalerne dukket op

Partnerskabsaftalerne startede med at være aftaler mellem organisationer på arbejdsmarkedet, så mange erhvervsvirksomheder har nydt godt af den arbejdskraft, som kommunen kunne levere gennem vores jobcenter, til stor gavn for både arbejdstagerne, erhvervslivet samt for Herlev som samfund.

Senest er der kommet en buket af frivillige organisationer til, som Dansk Røde Kors, Natteravnene, Klausdal Værkstederne samt Frivillighedscenter og Selvhjælp Herlev 

Alle disse partnerskabsaftaler er på forskellig vis med til at bibringe større velvære for rigtig mange mennesker i vores herlige by. 

Andre historier: Oversvømmelser ikke kun i Musikkvarteret

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!