Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Debatindlæg: Lukker Cecilie’s Café Bowling & Minigolf i Herlev virkelig?

Debatindlæg fra Brian Sanvig & Allan Jespersen, Cecilie’s ejere

Ikke hvis det står til Cecilie’s, men alt tyder efterhånden på det, for det ligner, at nuværende erhverv for området Hørkær 1-5 skal lade livet til fordel for nye boliger. Og dermed truer de nye planer Cecilie’s i den gamle radiatorfabrik.

Cecilie’s føler sig som en del af Herlev, men ikke i kommuneplanen som er på vej, og det er en fejl.    

Hvor er det trist, at en virksomhed som Cecilie’s, som de sidste 13 år har ligget i Herlev, ikke er tænkt ind i fremtidens Herlev. For ikke mange byer kan tilbyde deres borgere, foreninger, institutioner og øvrige erhvervsliv det som Cecilie’s kan i Herlev, hvor vi kæmper for så mange menneskelige, rekreative, sociale & kulturelle måder at give noget tilbage lokalt. 

Jeg har respekt for udviklingen i Herlev, men ingen respekt har jeg for, at den udvikling åbenbart skal ske på bekostning af en ‘institution’, som har taget så stort socialt ansvar

Det er skønt, at kommunen tager magten tilbage over de mange grundejere, som ønsker at bygge nye boligkomplekser i Herlev, men brug nu magten fornuftigt. Glem ikke hvad Herlev er for mange, inden det er for sent.

Cecilie’s huser ugentligt Ældre Sagen, bowlingklubber, erhvervslivet og sociale foreninger, Cecilies giver med andre ord livsglæde for mange, men dette kan blive et afsluttet Herlevkapitel – og kan man være det bekendt? Nej.

Det samme gør sig gældende for borgere med særlige behov og diagnoser af en hver art, som har fundet deres frirum ved at besøge Cecilie’s. Her opleves livsglæde og pladsen til at være sig selv. De er alle velkomne, så længe vi er her og vi gør alt for at blive.

Jeg har respekt for udviklingen i Herlev, men ingen respekt har jeg for, at den udvikling åbenbart skal ske på bekostning af en ‘institution’, som har taget så stort socialt ansvar for byen og de mennesker, som er i byen. 

LÆS OGSÅ: Debatindlæg – miljøskandale i Herlev Nord

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!