Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Borgere om nedlagt rundkørsel: Det var længe ventet

I forbindelse med byggeriet af letbanen har krydset Herlev Hovedgade/Herlev Ringvej fungeret som en lang oval rundkørsel. Nu er den blevet nedtaget, hvilket flere borgere i Herlev har set frem til.

I går onsdag aften blev den midlertidige rundkørsel ved Herlev Hovedgade/Herlev Ringvej nedtaget, og krydset fungerer nu som et firbenet signalreguleret kryds.

Herlev Bladet har været en tur forbi krydset og spurgt tre herlevborgere, hvad de synes om, at rundkørslen er blevet nedlagt.

Længe ventet

De tre herlevborgere, Herlev Bladet har snakket med, er 70-årige Gerd Mose, 69-årige Kathe Marianne Kokholm og 58-årige Jørgen Svendsen. De er alle tre glade for, at rundkørslen er blevet nedtaget.

»Jeg synes, det er fantastisk, og det har været længe ventet,« siger Gerd Mose.

Det har været besværligt for 70-årige Gerd Mose, når hun har skullet gå større omveje med sin rollator. Foto: Camilla Bidstrup Møller

»Jeg synes, det er super godt, og jeg har set meget frem til det. Det har været virkelig hårdt for mine knæ og hofter, når jeg har skullet gå de her store omveje,« siger 69-årige Kathe Marianne Kokholm.

Det har skabt besvær for 69-årige Kathe Marianne Kokholms knæ og hofter, når hun har skullet gå større omveje. Foto: Camilla Bidstrup Møller

»Jeg jublede, da jeg læste i går, at den skulle væk. Jeg kører i det her kryds hver eneste dag, så jeg har ventet spændt,« siger 58-årige Jørgen Svendsen.

Fordi 58-årige Jørgen Svendsen kører hver dag på Herlev Hovedgade/Herlev Ringvej, har han set frem til, at rundkørslen skulle nedtages. Foto: Camilla Bidstrup Møller

ANDRE HISTORIER: Nu skal den ovale rundkørsel ved Herlev Hovedgade/Herlev Ringvej nedtages

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!