Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Efter klage fra Dansk Folkeparti: Herlevs stemmer bliver talt igen

Herlevs kommunalbestyrelse har besluttet, at stemmerne fra kommunalvalget den 16. november skal tælles igen.

I morgen torsdag den 25. november er der fornyet fintælling af stemmerne fra kommunalvalget. Det skriver Herlev Kommune på kommunens hjemmeside, hvor det frem går at:

‘Herlevs Kommunalbestyrelse har onsdag den 24. november 2021 besluttet, at stemmerne fra kommunalvalget den 16. november 2021 skal gennemgå en fornyet fintælling. Dette igangsættes torsdag den 25. november 2021, kl. 8.00 på Herlev Rådhus, Herlev Bygade 90. Den fornyede fintælling er offentlig, og interesserede der ønsker at overvære optællingen, skal venligst møde op ved rådhusets indgang B kl. 7.50 torsdag den 25. november 2021.’

LÆS METTE QWINTENS (DF) grund for at kræve omtælling her

 

Af referatet fra kommunalbestyrelsesmødet, hvor klagen fra Dansk Folkeparti blev behandlet, fremgår det, at forvaltningen vurderer, at der ‘efter forvaltningens vurdering ikke er grundlag for at imødekomme ønsket om en omtælling,’ men et flertal i kommunalbestyrelsen valgte altså alligevel, at imødekomme DF’s krav om en omtælling – kun den tidligere DF’er Kim Kristensen fra Herlev Listen stemte imod ønsket fra Dansk Folkeparti.

Herlev Bladet følger fintællingen i morgen.

LÆS OGSÅ: Kommunaldirektør forklarer: Derfor mistede DF sit mandat 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!