Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Fængselsstraf til voldelig bilist på Engløbet

En 38-årig bilist blev i februar anholdt i forbindelse med trafikkaosset på Engløbet og Sønderlundvej.

En 38-årig kvindelig bilist kunne ikke styre sin vrede, da hun kort før klokken 8 torsdag 9. februar i år blev dirigeret væk af en betjent, fordi hun havde parkeret på Engløbet, hvor der var parkerings- og standsningsforbud. Det fik kvinden til at vende tilbage og konfrontere betjenten, slå ud efter betjenten og efterfølgende, da hun var blevet lagt ned på vejen, at slå, sparke og spytte efter betjenten, hvorved den tjenestegørende politibetjent blev ramt på benet. Det fremgår også af anklageskriftet, at kvinden flere gange råbte ‘fuck dig’ og ‘dumme kælling’ efter ordensmagten.

LÆS OGSÅ: Morgentrafikkaos ved Engskolen

Tirsdag denne uge faldt der så dom i sagen ved Retten i Glostrup, hvor den 38-årige fik 30 dages fængsel. Det fremgår af det sociale medie X. Kvinden har efterfølgende anket.

Trafikkaos

Episoden fandt sted dagen efter, at Herlev Byskole afdeling Eng havde valgt at fjerne sin skolepatrulje på Engløbet, fordi man vurderede, at trafiksituationen var blevet for voldsom. Mange flere morgenbilister valgte nemlig på daværende tidspunkt at køre ad Sønderlundvej for at undgå den ovale rundkørsel ved Herlev Hovedgade/Herlev Ringvej, som Hovedstadens Letbane havde lavet i forbindelse med sit arbejde på strækningen.

LÆS OGSÅ: Skolebestyrelse fjerner skolepatrulje

Senere besluttede Herlev Kommune at spærre Sønderlundvej af for trafik fra Herlev Hovedgade, hvilket dæmmede op for de mange biler. En afspærring, der er blevet forlænget til næste år. Angående den ovale rundkørsel er der udsigt til, at den bliver ophævet torsdag denne uge.

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!