Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlev-tank bliver første i landet til at udnytte solceller

Der er tænkt bæredygtighed ind i den nye Circle K-tank over for BIG-centret på en række områder. Blandt andet producerer den selv en del af sin strøm.

Det er tanken, der tæller. Især hvis den er bæredygtig, kunne man måske tilføje. På den nye Circle K, der fredag åbnede over for BIG-centret i Herlev (Herlev Hovedgade 56), har man i al fald tænkt i grønne baner. Tanken er nemlig den første Circle K-tank i landet, der får en del af sit strømforbrug dækket via solceller på taget. Og for at sikre et lavere elforbrug, mindre varmeudvikling og mindre støj er butikkens kølemøbler med mad og drikkevarer nedkølet af en fælles energiløsning, oplyser man i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Over 900 billetter solgt til boksegalla

Udover strømmen har man også etableret en dobbelt vaskehal, der genbruger og renser det vand, der bruges i vaskehallen, hvilket minimerer energiforbruget og CO2-aftrykket.

Den nye Circle K har desuden fire kraftige lynladestandere med 300 kW.

Der passerer over 20.000 biler på Herlev Hovedgade om dagen, og Circle K forventer mere end 1.000 kunder i butikken dagligt.

Fakta:

Circle K har mere end 225 butikker og stationer samt mere end 150 Ingo-stationer. I alt har vi cirka 2.300 full-service stationer i Europa, og på tværs af landene arbejder mere end 18.500 Circle K-medarbejdere. Internationalt har Circle K-koncernen et bredt netværk af stationer i bl.a. Skandinavien, Polen, De Baltiske Lande, Irland, Canada og Nordamerika.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!