Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Køb Lokalt-dagen fylder bymidten med mennesker

Både bymidten og Bangs Torv summer i dag lørdag meget mere af liv. Grunden skal findes i Køb Lokalt-dagen, der lokker med både gevinster og gratis smagsprøver.

Køb Lokalt er skabt på initiativ af Fonden Herlev Bladet, der i samarbejde med Herlev Handelsforening og Herlev Bymidte Butikscenter gerne vil støtte op om den lokale handel i Herlev. Og udsigten til både en streetfoodfestival, muligheden for at være med i det store Køb Lokalt-lotteri og en biludstilling på Bangs Torv tiltrak lørdag rigtig mange mennesker til både bymidten og Bangs Torv. Der var en vrimmel uden lige.

SE OGSÅ: Sådan vinder du 1.000 kroner til en af byens butikker. 

En af dem, der var mødt op var Maria Kjær fra Herlev.

»Jeg mødte op, fordi jeg var nysgerrig og i håb om at kunne støtte, at Herlev bliver ved med at være Herlev,« fortæller hun fra sin plads ved bordet til den store streetfoodfestival i den gamle Fona-butik.

Maria Kjær er ligesom mange andre fremmødte bekymret for bymidtens fremtid, fordi Bymidte Butikscenteret skal igennem en stor ombygning, der begynder den 1. november.

»Jeg tror, at der skal et mirakel til at redde bymidten. Eller sådan noget her. Måske er det sådan noget her, der skal til,« siger hun.

Læs meget mere om Køb Lokalt-dagen i næste uges avis.

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!