Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Lægger afdelinger sammen: Danske Bank flytter fra bymidterne i Herlev og Ballerup

Herlev og Ballerups bankfilialer skal lægges sammen i erhvervskvarter i Ballerup.

En epoke slutter til foråret, når Danske Bank nedlægger sin filial ved Springvandstorvet i det centrale Herlev. Og fra slutningen af april vil banken dermed ikke længere have adresse i kommunen.

Det sker samtidig med, at Danske Bank også nedlægger filialen på Centrumgaden i Ballerup. I stedet skal en ny filial i Borupvang i Ballerup Kommune betjene kunderne i de to kommuner, og alle ansatte fra de to nuværende filialer følger med, oplyser Mortem Skovboe, filialdirektør i Ballerup.

»Vi skaber en ny og kraftig enhed, hvor vi samler styrken fra Herlev og Ballerup. Nu kommer kunderne ikke længere for at hæve 200 kroner, men for at få investerings- eller boligrådgivning,« siger han.

Andre kundemønstre

Morten Skovboe peger på, at det bliver til gavn for kunderne og de ansatte, at der kommer et større fagligt miljø blandt de ansatte. På spørgsmålet om, det ikke går ud over nærheden fra kunderne, svarer han:

»Kundernes mønstre har ændret sig. På en god dag har vi 10-15 kunder inden for i Herlev og 20 i Ballerup, og vi får langt bedre parkeringsmuligheder ved den nye filial,« siger han.

Hvad med de kunder, som ikke kommer i bil? 

»Dem som bor i bymidten vil få længere til banken, men der er tog til Malmparken, som den er tæt på, og også busforbindelser. Mange af vores kunder kommer i bil fra mange forskellige steder,« siger han og understreger, at der i fremtiden vil være hæveautomater, hvor de to filialer er i dag.

Kundernes mønstre har ændret sig. På en god dag har vi 10-15 kunder inden for i Herlev og 20 i Ballerup

Endnu intet navn

Morten Skovboe fortæller, at 80 procent af møderne med kunder i Danske Bank i dag foregår online, og der vil være åbent for møder både fysisk og online klokken 8-18 i fremtiden.

Den nye filial i Borupvang har første åbningsdag 22. april til næste år, mens de to gamle filialer i Herlev og Ballerups centrum åbner for sidste gang 19. april.

Det er endnu ikke besluttet, hvad den sammenlagte filial skal hedde, men det bliver besluttet inden længe.

LÆS OGSÅ: Da der var debat om, hvorvidt kommunen fortsat skulle være kunde i Danske Bank

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!