Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Målrettede Maia Sørensen er Månedens Sportsprofil

Månedens Sportsprofil i november er Maia Sørensen fra HI Kunstskøjteafdeling. I hendes første par måneder som junior har hun skøjtet i to store internationale Grand Prix og slået samtlige danske rekorder.

Det har været et godt år for 14-årige Maia Sørensen fra HI Kunstskøjteafdeling.
I sidste sæson blev hun sjællandsmester og danmarksmester i noviceklassen, og hun blev nummer tre ved de nordiske mesterskaber. Nu er hun så rykket op som junior.
I hendes første par måneder som junior er Maia Sørensen strøget direkte ind på det danske landshold. Hun har repræsenteret Danmark i to store internationale Grand Prix i Slovakiet og Tjekkiet. Her har hun skøjtet mod nogle af verdens allerbedste kunstskøjteløbere og skøjtet sig ind på en top 10 placering i det lange program i Grand Prixet Tjekkiet.
Og så har hun også lige slået samtlige danske juniorrekorder.
Læs også: Stem på Årets Sportsprofil 2018
Maia og målsætningerne
Næste step for Maia Sørensen er Junior-DM om et par uger. Og så bliver det afgjort, om hun skal repræsentere Danmark ved Junior-VM i Kroatien til marts.
»Det er ikke sikkert, at det bliver mig, men jeg håber det meget. Jeg tror også, jeg har gode chancer. Og hvis jeg kommer med til VM, så er mit mål at komme i den bedste halvdel, så jeg kan få lov at løbe mit lange program,« siger hun.
Og spørger man hende, hvad målsætningen er på længere sigt – så er der ikke meget betænkningstid.
»Mit største mål er at komme med til OL. Og hvis det er muligt, så vil jeg både med til OL i 2022 og i 2026.«
Læs meget mere om Maia Sørensen i Herlev Bladet i denne uge.
Læs også, hvordan du kan være med til at bestemme, hvem der løber med titlen som Årets Sportsprofil 2018.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!