Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Og vinderne er…

Se hvem der blev Årets Herlevit og Årets Sportsprofil lige her.

Fredag fra klokken 18.15 blev to markante profiler fra Herlev hyldet direkte fra Store Scene på Herlev Bygade i forbindelse med Herlev Festuge.

Både Årets Sportsprofil og Årets Herlevit skulle kåres i Herlev Bladets nye prisuddelingsfest. Og det var en kåring, der stod i sportens tegn.

LÆS OGSÅ: Portræt af Årets Herlevit

Årets Herlevit blev nemlig Sten Nielsen, formand for Herlev Bordtennis, tidligere medarrangør af tresserfesten samt en masse andet.

Det blev han blandt andet med ordene:

»Valget er faldet på en lokal ildsjæl, der igennem en meget lang årrække har gjort en kæmpe forskel for rigtig mange børn, unge og voksne i Herlev,« lød det blandt andet fra Steffen Glaas, direktør for Fonden Herlev Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet.

Sten Nielsen fra Herlev Bordtennis er Årets Herlevit. Foto: Claus Birch – fodboldbilleder.dk

Kunne ikke komme

Årets Sportsprofil blev Herlev Eagles på grund af holdets DM-bronze. Holdet, der efterfølgende har oplevet en del udskiftning, kunne desværre ikke være til stede, da de på samme tidspunkt skulle spille hjemmekamp mod Odense Bulldogs. Derfor tog kommerciel ansvarlig i Herlev Eagles, Frank Jakobsen, og spiller Philip Alftberg, som er skadet, imod på holdets vegne. Resten af holdet modtog prisen kort inden kampstart.

SE eller gense kåringen her.

Herlev Eagles er Årets Sportsprofil. Foto: Claus Birch – fodboldbilleder.dk
Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!